Входна врата за външни условия - 55

Входна врата за външни условия.Специално Покритие винорит  960х2000                                   Цвят: Тъмен дъб/ Бяло                                                                             

Тип каса - Двойно огънат профил                                                      

Дебелина крило - 65мм.

Дебелина щокова каса - 92мм                  

Пълнеж крило - минерална вата

Пълнеж на касата -минерална вата

МДФ дебелина външно -10мм.   вътрешно - 10мм.

Ширина первази - 90мм., Дебелина . 10мм.

Оребряване - 7

Шпионка за врата,

Панти -2бр, Уплътнители -2,

Дръжки SAP - 527,

Горни/ Долни ключалки -  Kedr 3B8-8D/SAP252

Праг - стомана

Звукоизолация - 40 dB

Съгласно регламента GDPR (ОБЩ РЕГЛАМЕНТ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ) сайта на Нов Стил България ООД, www.Newstyledoors.bg, не иска, не събира и не предоставя информация за лични данни.

Други

Интериорни врати от "Нов Стил България" ООД

Да вдъхнем живот на Вашият дом, е кредото на предлаганите от "Нов Стил България" интериорни врати.

Изборът на врати е огромен и това се дължи на най-различните вкусове на купувача. Но независимо от стила на живот, основно изискване за вратата е и си остава гарантираното качество, надеждност и не променящи се във времето характеристики.

Еднакво важни за нас са както баланса между вниманието към детайлите, така и техническите параметри и качество на продукта.
Нашите врати са тествани многократно и сертифицирани, задоволяващи вкуса и изискванията и на най- претенциозните ни клиенти.

Екипа ще продължи да се развива, защото няма нищо по-променливо от света на модата и дизайна. Нов Стил  се стреми да се съобразява с най-новите  и актуални тенденции в света на дизайна , и винаги внимателни към желанията на своите клиенти. В същото време, компанията винаги следи за качеството на своите продукти. Това се постига с дългогодишен опит и висококвалифициран персонал, наложили се в своята област със своето високо качество на изпълнение, качествени материали и конкурентно достъпни цени на Българския пазар.
Използването на креативни дизайнерски решения и напреднали инженерни технологии, правят нашите интериорни врати  да отговарят на вкусовете и  на най-претенциозните ни клиенти .

За нас ще бъде удоволствие да допринесем за уюта и красотата на Вашия дом  !